Souhlas se zpracováním osobních údajů

Jsme rádi, že s vámi můžeme být v kontaktu. Aby byli rádi i naši právníci, věnujte prosím chvilku následujícím právnickým odstavcům.

Stručně řečeno, kdykoli nám svěříte své osobní údaje, souhlasíte s tím, že je můžeme uchovávat, abychom vám občas dali vědět, co je nového. Nebojte se, spam nerozesíláme, z jednotlivých newsletterů se můžete kdykoli odhlásit (v patičce mailu najdete odkaz). Svůj souhlas můžete také kdykoli odvolat. Prostě nám napište na marketing[zavináč]jic.cz.


JIC se zavazuje nakládat s osobními údaji účastníka v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdější předpisů. Účastník souhlasí se zpracováním jeho osobních údajů JIC, které mu budou poskytnuty uzavřením smlouvy, a to pro účely uvedené níže. Tento souhlas se uděluje na dobu neurčitou.

Účastník svou registrací na vzdělávací akci bere na vědomí, že z této akce budou pořizovány fotografické, audiovizuální nebo jiné záznamy zachycující osobu účastníka. V souladu s ustanovením § 5 zákona č. 101/2000 Sb., a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů, uděluje účastník dobrovolně souhlas s pořizováním těchto záznamů a s jejich zpracováním jako osobních a citlivých údajů pro účely uvedené níže. Tento souhlas se uděluje na dobu neurčitou.

Všechny osobní a citlivé údaje (jméno a příjmení, e-mail, IČ, DIČ, fotografie, video záznamy) jsou shromažďovány a zpracovávány výhradně pro účely užití v marketingových materiálech a prezentacích JIC na webových stránkách JIC, sociálních sítích, písemných prezentacích, akcích pořádaných JIC nebo akcích, kterých se zástupci JIC účastní.

JIC jako správce osobních údajů prohlašuje, že bude shromažďovat citlivé údaje v rozsahu nezbytném pro naplnění stanoveného účelu a zpracovávat je pouze v souladu s účelem, k němuž byly shromážděny.

Účastník má právo přístupu ke svým osobním údajům a právo na opravu osobních údajů, jakož i další práva uvedená v ustanovení § 21 zákona o ochraně osobních údajů. Souhlas může účastník kdykoliv odvolat písemným sdělením doručeným do sídla JIC.

Uvedením emailu v registračním formuláři k jednotlivým akcím pořádaným JIC, účastníci souhlasí s tím, aby jim JIC zasílalo svá obchodní sdělení v souladu se zákonem 480/2004 Sb. v platném znění.