Běh má smysl! Prázdninový JIC RUN 2019 přispěje na dobrou věc

Brno, 15. července 2019

Na všechny účastníky čeká šestikilometrový okruh v blízkosti JIC v Medlánkách a v Králově Poli a v jeho cíli i medaile, občerstvení a hlavně pocit z dobrého skutku. Trasa je připravena tak, aby ji zvládly všechny typy běžců. „Chceme běh otevřít co nejširšímu spektru lidí, proto volíme nenáročný profil, který zvládne i méně trénovaný běžec," říká Hana Musilová z JIC, která má přípravu akce na starosti a upozorňuje, že maximální počet účastníků běhu je sto. „Je tedy dobré registrovat se včas."

JIC RUN vznikl před třemi lety jako společná aktivita zaměstnanců a klientů JIC, kteří chtěli udělat něco pro své zdraví a zároveň přispět na dobrou věc. „Charitativní rozměr akce je pro nás tento rok klíčový. V rámci společných úvah o směřování JIC jsme se shodli na tom, že naše práce musí přispívat k pozitivní změně společnosti a mít ambice řešit globální výzvy," říká ředitel JIC Petr Chládek a vysvětluje, že právě posun poslání JIC bude velmi zásadně vstupovat do služeb, které JIC poskytuje. „Nákup Skutečného dárku z vybraného startovného má v tomto ohledu symbolickou hodnotu. V práci s našimi klienty bude totiž čím dál větší roli hrát to, zda firma a její produkt mohou společnosti přinést nějakou pozitivní změnu. I proto nám nákup Skutečného dárku dává ještě větší smysl, než tomu bylo v minulosti," dodává Chládek.

Přečtěte si další tiskové zprávy!

všechny tiskové zprávy